Виглядати гарно – це не примха і не розкіш, а цілком природне бажання кожної жінки. Густе волосся, чиста та гладка шкіра, відсутність зморшок – мрія якомога довше бути молодою та привабливою цілком здійсненна, адже косметологічна клініка Медіостар чекає на своїх клієнтів. Знаходиться вона на території Львівської області, а саме у славному місті Львів, і має свій філіал у Києві.

Клініка лазерної та естетичної косметології – це сучасний заклад, який сяє чистотою, та не лякає однотипністю і безликістю лікарень. Приміщення з адаптованим інтер’єром виглядають розкішно, та не зважаючи на ультра модний дизайн, клієнти відчувають себе в них дуже затишно. Тут є все для комфортного проведення часу, навіть дитячий куточок.

Що ми можемо запропонувати

Клініка естетичної та лазерної косметології надає ряд послуг, які потрібні для догляду й омолодження тіла та обличчя, а також сприяють ліквідації певних дефектів. Для досягнення бажаного результату спеціалісти використовують ін’єкції, інноваційне обладнання та якісну косметику, котра підходить для косметологічних процедур і домашнього догляду. Ми надаємо послуги жінкам і чоловікам не залежно від віку, якщо вони не мають протипоказань і дійсно здатні отримати кращий результат завдяки обраній процедурі. Лікарі обов’язково збирають анамнез і задають клієнту уточнюючі питання, щоб порекомендувати маніпуляції, які принесуть найбільшу користь у конкретному випадку. Вони практикують виключно індивідуальний підхід.

Чоловіків, через те, що вони більше схильні до алопеції, часто цікавить трихологія:

  1. Лазерне стимулювання волосся дозволяє відновити волосяний покрив на будь-якій ділянці голови і навіть на бровах.
  2. Мезотерапія, тобто ін’єкції препаратів, до складу яких входять поживні речовини, дозволяє побороти себорею, стабілізувати роботу сальних залоз, укріпити слабке та тонке волосся й мінімізувати його втрати.
  3. Плазмотерапія ж рекомендована у випадку стоншення волосся, при грибковому ураженні та дерматитах, тьмяності та ламкості.

Якщо говорити про процедури, які користуються популярністю у людей не залежно від віку і статі, то варто виділити дерматологію. З проблемами шкіри люди повсякчас стикаються на своєму життєвому шляху, та більшість із них мають швидке й просте рішення, наприклад, новоутворення легко видаляються електрокоагулятором та кріодеструктором. Лазер же успішно впорається з ліквідацією акне й судинних сіточок, винних плям і куперозу, відновить здоровий блиск та покращить текстуру шкіри. Він ідеально підходить для видалення волосся на руках, ногах, обличчі й делікатних зонах.

Які ж процедури, цікавлять жінок, окрім лазерної епіляції? Це – ін’єкції краси. Вони не настільки болісні, як малює уява, максимум, що здатні принести – легкий дискомфорт. Уколи ботулотоксину дозволяють покращити овал обличчя, ліквідувати зморшки, навіть вилікувати бруксизм і гіпергідроз. Спеціальні препарати сприяють позбавленню від зайвих жирових відкладень. Біоревіталізація ж направлена на омолодження шкіри шляхом її відновлення, а контурна пластика ефективно усуває вікові зміни та коригує обличчя. Щоб зробити його підтяжку можна обійтись без хірургічного втручання і записатися на нитковий ліфтинг.

Клініка Медіостар надає широкий спектр послуг для відновлення та догляду за тілом і обличчям. Технології підбираються індивідуально. Деякі процедури можуть передбачати алмазне шліфування, пілінг, масаж. Більшість маніпуляцій направлені на очищення (поверхневе чи глибоке), боротьбу з віковими змінами, ліквідацію візуальних дефектів та слідів втоми. Щоб покращити зовнішність, не обов’язково чекати на диво, достатньо знайти спеціалізований заклад.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

289