Вдова вбитого журналіста Георгія Гонгадзе Мирослава вимагатиме відкритості процесу у справі чоловіка. Про це вона заявила у коментарі «Голосу Америки».

«Люди повинні почути, що відбувалося у Таращанському лісі і хто стояв за вбивством Георгія», - заявила Мирослава Гонгадзе.

На її думку, і колишній заступник голови МВС Микола Джига, і теперішній спікер українського парламенту Володимир Литвин повинні бути викликані до суду для давання показань. «Справа Пукача не може розглядатися окремо від замовників убивства, яких назвав Пукач. Без свідчень самого Кучми, Литвина і Джиги, небагатьох, які ще живуть і перебувають на волі, неможливо повною мірою визначити вину Пукача», - підкреслила вона, повідомляє «ЛIГАБiзнесIнформ».

«Я однозначно вважаю, що Пукач повинен отримати довічне ув'язнення, але принципово у цій справі для мене, щоб понесли покарання замовники вбивства Георгія», - сказала Гонгадзе.

Як повідомляв ForUm, 30 серпня Пукач назвав другого Президента України Леоніда Кучму, екс-главу МВС Юрія Кравченка, нинішнього голову Верховної Ради Володимира Литвина, колишнього першого заступника глави МВС Миколу Джигу замовниками вбивства журналіста Георгія Гонгадзе.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

674