Голова Вінницької облдержадміністрації, колишній перший заступник міністра внутрішніх справ, екс-начальник Головного управління боротьби з корупцією та організованою злочинністю Микола Джига заявляє, що його не цікавить робота у Міністерстві внутрішніх справ і він не планує балотуватися у Верховну Раду України. Про це Джига сказав 31 серпня під час відвідання вінницького «45-го експериментально-механічного заводу».

На запитання журналістів щодо можливого переходу Джиги на посаду міністра внутрішніх справ він відповів, що це чутки.

«Я думаю, що це чутки. Ці чутки також мене давно, як зі справою Гонгадзе, так і зі справою міністра, постійно дістають з усіх боків. Мене зовсім не приваблює робота у Міністерстві внутрішніх справ», - сказав Джига.

Він сказав, що задоволений можливістю спілкуватися з іншим контингентом громадян, ніж коли працював у МВС.

«Слава Богу, що я звідти пішов. Я там відпрацював більше 35 років і я зараз працюю у зовсім іншій атмосфері - у мене є можливості працювати і спілкуватися не з особливо небезпечними рецидивістами і зі злочинним світом, а з нормальними людьми і вирішувати нормальні питання», - сказав губернатор Вінницької області, повідомляє «УНІАН».

На запитання, чи планує Джига балотуватися до Верховної Ради, він відповів, що не планує.

«Думаю, що ні. А хто буде займатися підготовкою регіону до виборів? Мені завод потрібно піднімати («45-й експериментально-механічний завод»), робити все необхідне для того, щоб покращувати життя людей в області», - заявив Джига.

Нагадаємо, Джига заперечує свою причетність до вбивства журналіста Георгія Гонгадзе.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

517