Політична партія «Всеукраїнське аграрне об'єднання «ЗАСТУП» завершила всеукраїнське турне. За три тижні лідери партії - Віра Ульянченко, Геннадій Новіков, Ірина Синявська, Олександра Шереметьєва та Володимир Хоменко - об'їздили більшість областей України.

За інформацією прес-служби партії «ЗАСТУП», кожна зустріч з керівниками аграрної політсили супроводжувалася аншлагом.

«ЗАСТУП» має велику повагу і довіру серед селян, сільських трудівників. Адже це партія, яка говорить голосом хліборобської України і хоче не на словах, а на ділі захистити село», - зазначила учасниця форуму в Харкові, голова Волоховської сільської ради Інна Чавун.

В цілому, участь в регіональних форумах «ЗАСТУПу», де обговорювалася передвиборна програма «За рідну землю!», взяли понад 25 тисяч людей, що представляють різні верстви сільського населення. Один із лідерів партії «ЗАСТУП» Володимир Хоменко розповів, що головним завданням регіональних форумів було донести до українців, які живуть в селах, що відтепер у них є захисник і союзник.

«Повірте мені, якщо у Верховній Раді не буде представлена аграрна партія «ЗАСТУП», то вже завтра нам потрібно буде рятувати нашу землю. «ЗАСТУП» розробив конкретні ініціативи та конкретні реформи і готовий їх реалізовувати. Адже настав час захистити себе, дім і рідну землю», - підкреслив Хоменко.

Виступаючи перед тисячами людей з різних регіонів України, заступник лідера Ірина Синявська зазначала, що передвиборна програма «ЗАСТУПу» написана не політиками для села, а селом для політиків.

«В її розробці взяли участь сільські та селищні голови, керівники агроасоціацій та експерти аграрного ринку України. У програмі покроково описано болючі проблеми селян та реальні реформи, які допоможуть їх вирішити», - сказала Синявська.

Для комплексного відродження агросектору та сільських територій «ЗАСТУП» вважає за необхідне розширити повноваження та бюджетну базу сільських громад й надати їм право самостійно розпоряджатися заробленими грошима.

«Крім того, ми виступаємо за створення стимулів для фермерів-початківців, запровадження спеціального режиму сприяння для лікарів, учителів та інших представників сільської інтелігенції, щоб зробити село привабливим для життя», - зазначила Ульянченко і додала, що «ЗАСТУП» хоче, щоб в українському селі була створена справжня європейська інфраструктура, щоб село стало багатим і розвиненим.

25 тисяч учасників регіональних форумів схвалили передвиборну програму «ЗАСТУПу». Адже, на відміну від інших партій, аграрна політсила не займається популізмом, а пропонує реальні кроки для відродження села. І всі ці люди готові 26 жовтня підтримати «ЗАСТУП» на виборах до Верховної Ради.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

30