Підтримка, отримана партією «ЗАСТУП» на виборах, свідчить про те, що аграрна політсила правильно визначила шляхи подолання тих проблем, від яких страждають сільські трудівники, агровиробники, всі жителі сіл та селищ. Про це в коментарі журналістам заявила заступник лідера партії «ЗАСТУП» Ірина Синявська.

Вона зазначила, що вдячна кожному, хто у день виборів прийшов на дільниці і віддав свій голос за першу в Україні справжню аграрну партію.

«Підтримка людей надихає нас на подальшу активну політичну діяльність», - сказала Ірина Синявська.

Вона підкреслила, що «ЗАСТУП» як політична сила, яка не просто програмно захищає інтереси селян, але й сама складається з жителів сільської місцевості, з сільгоспвиробників та сільської інтелігенції, представників аграрної науки, продовжує боротьбу за те, щоб влада почула голос сільського трудівника.

«Нашій партії всього два місяці, і за цей час нашими прихильниками стали вже більш ніж третина мільйона громадян України. І бачачи, як зростає інтерес до пропозицій «ЗАСТУПу» щодо реформування агросектору, ми переконані, що кількість наших прихильників збільшуватиметься», - зазначила заступник лідера партії «ЗАСТУП» Ірина Синявська і додала, що в аграрної політсили немає морального права відступитися, і вона буде й надалі відстоювати інтереси села.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

46