За інформацією ЦВК, найбільшу підтримку політична партія «Всеукраїнське аграрне об'єднання «ЗАСТУП» отримала в Чернігівській області. Тут аграрній політсилі повірили понад 6,2% виборців. А в деяких районах - понад 16%. Крім того, саме завдяки перемозі Валерія Давиденка в одномандатному виборчому окрузі № 208, який охоплює 6 районів Чернігівщини, «ЗАСТУП» став парламентською партією.

Високу довіру виборців до політсили, яка виникла лише два місяці тому, керівник Бахмацького районного штабу партії «ЗАСТУП» Чернігівської області Олександр Кочерга пояснює тим, що «ЗАСТУП» складається з представників сільських громад та аграрної галузі і захищає інтереси сільських жителів і с/г виробників.



«В «Заступі» - 60% сільських жителів, 39 сільських та селищних голів. Це люди, життя яких міцно пов'язана з рідною землею, які не з чуток знають, що майбутнє України неможливе без відродження села. Крім того, у лавах «ЗАСТУПу» немає олігархів та їхніх приспішників, збанкрутілих політиків і випадкових людей», - сказав керівник Бахмацького районного штабу партії «ЗАСТУП» Олександр Кочерга.

За словами керівника Ніжинського районного штабу Ірина Грозенко, на відміну від інших партій, «ЗАСТУП» не обіцяв вже завтра влаштувати рай на землі, не здійснював показових розправ, не роздавав гречку або консерви.

«ЗАСТУП» просто протягом декількох тижнів представляв людям свою програму відродження села - «За рідну землю!» - і відразу отримав підтримку. За 2 місяці «ЗАСТУП» зумів досягти більш значущого результату, ніж чимало відомих партій, які вже не перший рік присутні у великій політиці», - наголосила Ірина Грозенко.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом