Політична партія «Всеукраїнське аграрне об'єднання «ЗАСТУП» стала парламентською політсилою: в одномандатному виборчому окрузі № 208 (Чернігівська обл.) впевнено переміг кандидат від «ЗАСТУПу» Валерій Давиденко. Про це свідчать дані ЦВК.

За інформацією офіційного сайту Центральної виборчої комісії, за Валерія Давиденка проголосувало 38,86% виборців. Відрив від найближчого конкурента склав понад 28%. Далеко позаду залишилися кандидати від «Радикальної партії», «ВО Батьківщина», «Свободи», КПУ, «Опозиційного блоку», «Сильної України» та самовисуванці.

«Знаєте, і один у полі - воїн. На Валерія Давиденка буде покладена величезна відповідальність. Він стане провідником усіх напрацювань «ЗАСТУПу» у Верховній Раді. Як народний депутат він матиме право законодавчої ініціативи і може вносити на розгляд парламенту ті законопроекти, які фахівці «ЗАСТУПу» вже розробили для втілення нашої програми відродження села «За рідну землю!», - сказала лідер партії «ЗАСТУП» Віра Ульянченко.

Загалом у виборчому окрузі № 208 балотувалися 15 кандидатів у народні депутати. Округ охоплює Бахмацький, Борзнянський, Куликівський, Менський, Талалаївський та частину Ічнянського районів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

58