Новачка позачергових парламентських виборів-2014, політичну партію «Заступ», за попередніми даними екзит-полів, підтримали 5,73% українців.

Українське село підтримало тих, хто дійсно може його відродити і захистити. Про це під час прес-конференції в інформаційному агентстві «УНІАН» заявили лідери політичної партії «Заступ».

«Ми задоволені результатом який є. Це велика довіра наших виборців і насамперед до нашої програми. «Заступ» зможе проконтролювати свої результати і захистити голоси виборців, що проголосували за нас. Ті екзит-поли, які працювали в селах, дають «Заступу» майже 6% голосів», - сказала лідер партії «Заступ» Віра Ульянченко.

Вона зазначила, що аграрна політсила отримала підтримку серед українців за те, що партія має конкретну програму реформ для села та аграрної галузі.

«Ми маємо 10000 спостерігачів по всіх регіонах. І вже зараз отримуємо дані з тестових дільниць. Так, наприклад: Тернопільська область - 17 за «Блок Петра Порошенка», 17 - за «Заступ», Одеська область - «Блок Петра Порошенка» - 24, «Заступ» - 22. Так що, як говориться: «Курчат по осені рахують». Давайте дочекаємося ранку й отримаємо офіційні результати з мокрими печатками», - заявила заступник лідера партії«Заступ» Ірина Синявська.

Лідери «Заступу» зазначили, що дуже вдячні за той відсоток, який озвучили у Національному екзит-полі. Адже його експерти здебільшого охоплювали великі міста.

«На тлі загальної дуже низької явки цей результат для нашої молодої партії - великий успіх. У селах українці голосували більш активно, ніж у містах, а їхні голоси, на жаль, мало врахували у Національному екзит-полі. Ми впевнені, що «Заступ» отримав більше мільйона голосів», - підкреслив один із лідерів «Заступу» Володимир Хоменко.

Нагадаємо, що партія «Заступ» - це єдина політично активна сила на виборах до Верховної Ради, яка стала на захист села і сільгоспвиробників.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

108