Заступник керівника політичної партії «Всеукраїнське аграрне об'єднання «ЗАСТУП» Олексій Кузьменков заявив журналістам, що для дискредитації його партії в ЗМІ та шляхом брудних піар-технологій політичні конкуренти виділили близько 1 млн доларів.

«Мені стало відомо, що проти партії «ЗАСТУП» запланована брудна піар-кампанія. Її основна мета - дискредитувати політсилу в очах українців. За моєю інформацією, на її реалізацію виділили фантастичну суму - приблизно 1 млн доларів», - зазначив Олексій Кузьменков.

За словами заступника лідера партії, «ЗАСТУП», який єдиний в українському політикумі став на захист сільських територій і визначив своїм пріоритетом відстоювання інтересів аграріїв, виявився серйозним конкурентом на політичному полі.

«Деякі політичні гравці побачили, що партія «ЗАСТУП» може змішати карти в їхній передвиборній колоді. Адже замість піару на війні і болісних для українців темах, «ЗАСТУП» запропонував реальну програму реформ», - наголосив заступник керівника політичної партії «Всеукраїнське аграрне об'єднання «ЗАСТУП» Олексій Кузьменков.

Він нагадав, що партія «ЗАСТУП» розробила унікальну комплексну програму розвитку села та захисту прав аграріїв - «За рідну землю!», в якій описала конкретні проблеми селян та реальні шляхи їх вирішення.

«Замість поливання брудом, порожньої балаканини і сварок на політичних ток-шоу, «ЗАСТУП» закликає всі патріотичні сили об'єднати зусилля для порятунку економіки, для відродження рідної землі-України», - заявив Олексій Кузьменков.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом