Президент України Петро Порошенко під час робочої поїздки у Львів представив нового голову Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютку.

Як повідомляє прес-служба Глави держави, Порошенко назвав головними пріоритетами діяльності нового голови ОДА забезпечення оборони і безпеки та проведення реформ.

Звертаючись до Синютки, Глава держави наголосив на необхідності тісної координації його дій з регіональною, муніципальною владою і Президентом.

Порошенко закликав нового керівника області приділити особливу увагу забезпеченню верховенства права, проведенню ефективних антикорупційних заходів та створенню привабливого інвестиційного клімату. «Мені завжди приємно приїжджати у Львів, і я хочу, щоб інші регіони країни навчалися у львівської влади», - зазначив Порошенко.

Синютка подякував президенту за теплі слова про Галичину. «Львівщина - серце України, і ми розуміємо, що відповідаємо за долю всієї країни», - сказав керівник області.

Говорячи про свої пріоритети, він назвав першочерговими протидія корупції, розвиток інфраструктури і створення умов для ведення бізнесу.

У своєму виступі перед суспільно-політичним активом області Глава держави наголосив, що ухвалення бюджету на наступний рік було критично важливим для країни, оскільки дозволить забезпечити необхідне державне фінансування Збройних сил і значно підвищити обороноздатність країни. «Ми повертаємося в європейську систему безпеки», - заявив Президент.

Нагадаємо, 26 грудня Порошенко призначив Синютку головою Львівської ОДА.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

221