Розпочала роботу в оновленому складі комісія при Київській міській державній адміністрації, яка займатиметься розглядом справ про адміністративні правопорушення і виноситиме постанови про накладення стягнення згідно з Кодексом України про адміністративні правопорушення.

Як повідомляє прес-служба КМДА, новий склад і положення про роботу адміністративної комісії затверджено рішенням Київської міської ради від 09.10.2014 №279/279.

Очолив комісію заступник глави КМДА Петро Пантелеєв. До її складу також входять депутати міської ради, представники профільних структурних підрозділів, профспілок та громадських організацій.

На засіданні 27 жовтня члени комісії розглянули низку справ, пов'язаних із порушенням правил благоустрою та прибирання території, охорони культурної спадщини, несанкціонованої торгівлі, зокрема, в приміщеннях або на територіях, заборонених законом порушення норм пожежної безпеки і т.п.

За словами голови комісії, «комісія покликана забезпечити професійний і об'єктивний розгляд та винесення рішень за скоєні правопорушення».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

39