Київський метрополітен закликає пасажирів бути особливо уважними у святкові дні та дотримуватися правил користування цим видом транспорту. Про це повідомляє прес-служба КП «Київський метрополітен».

«У зв'язку з тим, що останнім часом почастішали випадки позаштатних ситуацій у столичній підземці, звертаємося до пасажирів з проханням бути особливо уважними під час новорічних і різдвяних свят», - йдеться в повідомленні.

«У складний для країни час, коли можливі диверсії і загроза терористичного акту, просимо киян і гостей столиці звертати свою увагу на речі, які викликають підозру, і повідомляти про це працівників метрополітену або представникам міліції, які чергують на станціях», - додали в метрополітені.

У прес-службі підкреслили, що зараз також спостерігаються депресивні настрої у пасажирів. «Тільки за минулий тиждень в метрополітені сталося дві спроби самогубства. Тому закликаємо киян не бути байдужими один до одного і в разі необхідності надати допомогу тим, хто поруч», - підсумували в метрополітені.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

76