У столиці розробляють 16 проектів з використання альтернативних видів палива на об'єктах соціальної сфери, що дозволить забезпечити суттєву економію енергоресурсів.

Про це під час огляду роботи нових котлів для обігріву, встановлених на об'єктах ВАТ «АК «Київводоканал», сказав заступник глави Київської міської державної адміністрації Петро Пантелєєв, повідомляє прес-служба КМДА.

За словами Петра Пантелєєва, місто почало активне впровадження проектів заміщення природного газу, що використовується для виробництва тепла.

«Цього року одну з лікарень Києва перевели на обігрів шляхом використання пелетів. Враховуючи цей досвід, ми розробили 16 проектів, реалізація яких дозволить нам перейти на альтернативні види палива на об'єктах соцсфери. Зокрема, відпрацьовується проект переведення на заміщення газу обладнання, яке постачає тепло в приміщення зоопарку та один прилеглий житловий будинок», - підкреслив заступник глави КМДА.

Як повідомляв ForUm, уряд виділив 500 млн грн на реалізацію муніципальних програм переходу на альтернативні джерела енергії.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом