Порядок використання коштів, отриманих від розміщеної у столичному метрополітені реклами, визначать депутати Київської міської ради. Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

«Управління з питань реклами розробило проект регуляторного акта «Про внесення змін до Порядку розміщення реклами в м. Київ», затвердженого рішенням Київської міської ради від 22 вересня 2011 №37/6253», - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що пропозиції управління спрямовані на покращення фінансово-економічного стану комунального підприємства «Київський метрополітен» за рахунок коштів від реклами на транспорті.

Зокрема, згідно з повідомленням, у разі прийняття проекту кошти за розміщення реклами на об'єктах КП «Київський метрополітен» будуть перераховуватися на поточний рахунок метрополітену. Використання цих коштів буде здійснюватися у порядку, встановленому надалі Київською міською радою.

Крім цього в КМДА запропонували ознайомитися з проектом регуляторного акта.

Як повідомляв раніше ForUm, електронні інформаційні носії, які знаходяться всередині рухомого складу київського метро, демонтували через борги компанії - оператора реклами.

Нагадаємо, КМДА зобов'язала КП «Київський метрополітен» демонтувати монітори у вагонах поїздів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

100