Під стінами Київської міської державної адміністрації зібрався мітинг підприємців-власників малих архітектурних форм (МАФ).

Як передає кореспондент ForUm'у, протестувальники вимагають негайної відставки заступника начальника Департаменту містобудування та архітектури Андрія Вавриша, а також прийняти поправки до рішення № 62/62 «Про внесення змін до рішення Київської міської ради від 24 лютого 2011 року N 56/5443 «Про затвердження Порядку визначення обсягів пайової участі (внеску) власників тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності, засобів пересувної дрібнороздрібної торговельної мережі в утриманні об'єктів благоустрою м. Києва та внесення змін в деякі рішення Київської міської ради».

«Ми прийшли заявити про своє право, нас душать податками, приїжджають і починають демонтувати МАФи і завжди саме ті, на які оформлені всі документи», - сказав один з протестувальників.

За словами кореспондента, у разі відсутності реакції з боку КМДА пікетники мають намір перекрити центр міста і рушити колоною до Адміністрації Президента України.

Крім цього, під КМДА проходить ще два мітинги: проти незаконних забудов і проти відсутності права вибору банку для нарахування заробітної плати бюджетникам.

Як повідомляв ForUm, 19 грудня перед входом в будівлю, де розташовується департамент містобудування та архітектури Київської міської адміністрації, проходила акція протесту з вимогою люструвати керівників цього департаменту.

Олена Бабич, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

107