За роки незалежності жодна влада повною мірою не вирішувала проблеми села. Адже донедавна в Україні не було політсили, яка б реально захищала село та аграріїв. Про це в ефірі програми «Національні дебати» на Першому національному телеканалі заявив один із лідерів партії «ЗАСТУП» Володимир Хоменко.

«З року в рік село доять, як корову. І вона дуже скоро може випустити дух, якщо не вжити термінових заходів. Сьогодні настав час захистити себе, рідну землю і дім! Це ключові принципи партії «ЗАСТУП» - єдиної політсили, яка стала на захист селян та сільгоспвиробників», - зазначив Хоменко.

За його словами, передвиборна програма партії «ЗАСТУП» є покроковим планом відродження українського села і підтримки малих та середніх агровиробників. Це унікальний комплексний план реформ, який вперше в Україні написали не політики для села, а село для політиків.

«У списках «ЗАСТУПу» немає жодного олігарха, спортсмена або відомого співака. Тому що ми переконані, що закони для аграріїв та фермерів повинні писати ті, хто живе і працює в селі», - сказав Хоменко.

Він підкреслив, що програму «За рідну землю!» вже схвалили десятки тисяч селян з усіх регіонів України, які взяли участь у регіональних форумах політсили. Адже в ній не лише описаний величезний масив проблем, що накопичився в селі, але й реальні кроки для його вирішення.

Нагадаємо, що політична партія «Всеукраїнське аграрне об'єднання «ЗАСТУП» йде на вибори до парламенту під номером 7 у виборчих бюлетенях. Це єдина політична сила в Україні, яка повністю сконцентрувалася на проблемах села та захисту інтересів сільгоспвиробників. У першій п'ятірці лідерів «ЗАСТУПу» є чинний голова сільської ради - Олександра Шереметьєва. Партія виступає за розширення повноважень сільських та селищних рад, надання підтримки малим і середнім агровиробникам, євроінтеграцію на вигідних для вітчизняних фермерів умовах та ін.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

56