У Горлівці Донецької області без електропостачання залишається понад 70% будівель, а також шахта ім. Гагаріна.

Повністю перестав ходити електротранспорт, через вибух мосту змінено маршрут руху автобусів. Ряд прилеглих до міста селищ також залишається без електропостачання.

З цієї ж причини закрито багато підприємств торгівлі. При цьому в нових магазинах спостерігається колосальне зниження асортименту. Хліб залишається на прилавках тільки в тих магазинах, де є власні пекарні, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Працівники ПАТ «Концерн Стирол» повідомляють, що внаслідок влучення двох снарядів частково зруйнований резервуар для зберігання газоподібних речовин і господарська будівля.

Минулої ночі не припинявся обстріл, проте поки не ясно, стрілянина велася по Горлівці чи з міста. Надійшла інформація, що в середу в одну з багатоповерхівок житлового масиву Комсомолець у квартиру на 9 поверсі залетів снаряд, але не вибухнув. Сталося займання, мешканці будинку евакуйовані, працює бригада рятувальників.

Підірвано автомобільний міст у районі колишньої трикотажної фабрики Короленка в Голівці. Також місцеві жителі повідомляють, що пошкоджено насосну трансформаторну станцію.

Як повідомляв ForUm, згідно з повідомленням Міністерства оборони, силовики ущільнюють кільце навколо озброєних військових формувань. У той же час НЗФ намагаються утримати під своїм контролем міста Донецьк, Горлівка, Авдіївка.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом