Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 14 по 20 березня.

«Росія стала поводитися як справжній гангстер», - прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк про поведінку Росії в Криму.

«У цій ситуації санкції проти режиму Путіна - це те ж саме, що боротися мухобійкою проти літаків», - нардеп Віктор Балога про санкції Заходу проти Росії.

«Чим займуся? Дачкою, городом, кіз буду розводити, займуся натуральним господарством», - регіонал Вадим Колесніченко про свої плани на майбутнє.

«Один утік, а інші не знають, що робити, а люди, як вівці без пастиря», - нардеп від фракції ПР Ганна Герман вважає рішення про мобілізацію військовослужбовців запізнілим.

«Ніби забиратимуть частину зарплат і пенсій нібито на потреби Майдану - це чиста брехня. Ніби вас їдуть перевиховувати так звані бандерівці - це брехня», - прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк закликав жителів південного сходу не піддаватися на провокації.

«Покажіть зуби - інакше ми втратимо все!»,- депутат Севастопольської міськради Василь Зеленчук про те, що потрібно запровадити воєнний стан на всій Україні й організувати відсіч сепаратистам.

«Він зрадив вас - і не тим, що залишив капітанський місток і боягузливо втік з країни, а тим, що вашу віру в нього, вашу надію і навіть любов конвертував у казкову розкіш «Межигір'я», - прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк про колишнього президента Віктора Януковича.

«Ніколи в житті не вибачатимуся перед людьми, руки яких по лікті в крові», - нардеп від фракції «Свобода» Ігор Мірошниченко про свою поведінку в НТКУ.

«Це - фашизм у чистому, дистильованому вигляді», - екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко про агресію президента РФ Володимира Путіна проти України.

«Я насилу переварюю все, що відбувається», - народний депутат Лев Миримський про ситуацію в Криму.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

3546