Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 23 по 30 серпня.

«Коли ми кладемо на ваги, ми бачимо, що, на жаль, перевага не на нашому боці... Ті пропозиції, які до нас надходили, вони для нас незручні, вони для нас навіть принизливі, і ми ніколи на них не підемо», - Президент Віктор Янукович про газові контракти з Росією.

«Ми не можемо торгувати країною – це наш принцип», - Президент України Віктор Янукович про те, що у газових переговорах з Росією не буде торгувати країною.

«Після того, як я отримав інформацію про те, що відбувається у нас на кордоні з Росією, я відразу подзвонив президенту Путіну і задав Володимиру Володимировичу запитання: «Взагалі , що це таке?», - Президент Віктор Янукович про недавні проблеми у торгівлі з РФ.

«Тепер вони викинули останню карту – заборонити весь український експорт», - лідер фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк про торгову війну з Росією.

«Можна критикувати скільки завгодно. Я іноді приїжджаю, і мене починають критикувати – я дякую людям, що вони критикують, хоч не б'єте. І за те спасибі», - Президент України Віктор Янукович про стан доріг.

«Можна одяг поміняти, але треба поміняти себе, самим стати європейцями: за поведінкою, за ставленням один до одного, до закону», - регіонал Володимир Олійник про труднощі євроінтеграції України.

«Це є, і це було завжди, при всіх урядах, при всіх владах. Підтягуєш тих, кого знаєш, кому довіряєш, бо несеш за це відповідальність», - Президент України Віктор Янукович визнав, що у владі багато його земляків.

«Ми не можемо залежати від того, що у Кремлі хтось вранці встав і пускає або не пускає українські товари, залежно від того, що сказали в Україні і яке рішення українська держава прийняла про свою долю», - лідер фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк про торгову війну з РФ.

«Це маніпулювання чутками. Створення такого інтегрованого курсу, який би змішав слона і трепетну лань, ні в планах Міністерства, ні в планах Академії наук немає», - міністр освіти і науки Дмитро Табачник про те, що не збирається об'єднувати в один предмет природознавство, фізику, хімію і біологію.

«Ми зараз накопичуємо потихеньку матеріали, потихеньку купуємо, завозимо і складуємо. І в 2014 році ми почнемо міські дороги», - Президент Віктор Янукович про підготовку доріг до ремонту.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

497