Територіальні органи Державної фіскальної служби (ДФС) України, які перебувають на підконтрольних Києву територіях, будуть переведені в населені пункти, де українська влада здійснює свої повноваження у повному обсязі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ДФС.

Згідно з повідомленням переміщення підрозділів відомства буде налагоджене згідно з наказом ДФС від 7 листопада 2014 року №256 «Про переміщення і закінчення простою».

«Функціональні обов'язки з обслуговування платників податків, що перебувають на обліку в територіальних органах, які переміщуються, покладаються, в межах компетенції, на територіальні органи ДФС згідно з додатком до наказу. Всі співробітники Головного управління ДФС у Донецькій і Луганській областях, а також підпорядкованих територіальних органів, обов'язково будуть повідомлені про переміщення і попереджені про істотні зміни умов праці», - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, Державна фіскальна служба з січня по листопад 2014 року недоотримала зі східних областей України 6,7 млрд грн.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом