Кіровоградські правоохоронці викрили керівника сільгосппідприємства, який підозрюється в розкраданні коштів, повідомляє ВЗГ УМВС України у Кіровоградській області.

Кримінальне провадження працівниками Управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України в Кіровоградській було відкрито ще в квітні цього року.

За цей час проведена перевірка діяльності сільськогосподарського товариства, в результаті якої й була виявлена «недостача». Щоб отримати гроші, керівник підприємства не став вигадувати складну схему, а домовившись з бухгалтером, списав кошти з рахунків.

Розслідування в рамках кримінального провадження, відкритого за частиною 5 статті 191 Кримінального кодексу України «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем», триває. Якщо вина 53-річного підозрюваного буде доведена, йому загрожує відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна. Днями обвинувальний акт правоохоронці спрямують на розгляд суду.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

35