Офіцера Державної прикордонної служби України Донецького прикордонного загону звинувачують у розкраданні зброї та боєприпасів, обвинувальний акт передано в суд. Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.

«Слідством встановлено, що зазначений військовослужбовець, будучи начальником варти прикордонного загону, розташованого поблизу міста Маріуполя, 28 серпня та 5 вересня 2014 року таємно викрав з кімнати для зберігання зброї три пістолети ПМ, автомат АКС-74, 20 гранат Ф-1, п'ять гранат РГН, три штик-ножі до автомата АК-74, а також близько 1700 набоїв, які надалі незаконно зберігав і збув цивільній особі», - йдеться в повідомленні.

Так, за даними прес-служби, 11 листопада 31-ю військовою прокуратурою Південного регіону України закінчено досудове розслідування і передано до суду обвинувальний акт за обвинуваченням офіцера Донецького прикордонного загону Державної прикордонної служби України за ч. 2 ст. 410 (Викрадення зброї та боєприпасів), ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю та бойовими припасами) КК України.

Наразі підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

40