Перед прийдешніми святами Міністерство внутрішніх справ посилило режим патрулювання в Києві та збільшило кількість міліціонерів на вулицях. Про це кореспонденту ForUm'у повідомив радник глави МВС Антон Геращенко.

«Також ми хочемо через ваше інформагентство звернутися до всіх громадян, щоб вони допомагали нам боротися з терористами, - сказав він. - Повідомляйте про підозрілих особистостей в орендованих квартирах або будинках, якщо є підозри - телефонуйте, будемо приїжджати і розбиратися».

При цьому Антон Геращенко не зміг відповісти на питання, чи будуть кияни в безпеці (від можливого теракту. - Ред.) на параді, який пройде на Майдані Незалежності.

«Президент прийняв те рішення, яке він має право приймати. Йому як Главі держави видніше - треба робити парад чи ні. І не моє право обговорювати рішення Президента», - відповів радник глави МВС.

Як повідомляв ForUm, Президент України Петро Порошенко доручив Кабінету Міністрів створити Організаційний комітет з підготовки та відзначення 23-ї річниці Незалежності України, зокрема на 24 серпня передбачений парад військ на честь річниці Незалежності України в Києві та Одесі.

Георгій Раут, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом