Депутат Київради Олександр Пабат запідозрив свою колегу по залу Тетяну Меліхову в «дерибані» приміщень у столиці.

«У метушні навколо наповнення бюджету, підготовки інфраструктури до зимового періоду, колеги вишукують можливості «замутити», відписати, прихватизувати... За численними пунктами і підпунктами порядку денного комісій, деколи ховаються гектари землі або дармові квадратні метри. Трапляються унікальні випадки, коли депутати Київради виявляють бажання працювати на знос і в прямому сенсі готові розірватися заради виправдання надій виборця. Інакше складно пояснити намагання деяких із них працювати одночасно в двох громадських приймальнях», - повідомив він на своїй сторінці Фейсбук.

Столичний обранець конкретизував, що Тетяна Меліхова подала заявку відразу на два приймальні приміщення на вул. Радунській,18 (Троєщина) та вул. Вербицького, 32 (Дарниця), на матеріально-технічне забезпечення яких повинні бути виділені гроші з бюджету, повідомляє «Взгляд».

Колишній депутат Київради Віктор Грушко, який працював за суміжним округом з Тетяною Меліховою взагалі стверджує, що у неї вже є три приймальні. «У неї, як у члена «Батьківщини» приймальні та на Радунській і на Беретті,18 та Закревського, де приймає Яворівський... Ще хоче... Мало...», - написав він.

Між тим, частина депутатів взагалі не підтримує ідею роздавати комунальне майно задарма. «Більшість депутатів - не бідні люди, які працюють в бізнесі і можуть собі дозволити відкрити приймальню. А муніципальні приміщення можна здати в оренду, щоб заробляти в бюджет. Я вважаю неправильно словами боротися за скасування пільг, а на папері їх вимагати», - сказав депутат Сергій Кримчак.

У свою чергу Меліхова пояснила, що громадські приймальні їй потрібні, для того щоб бути ближче до народу, а також ефективно працювати як Голові контрольної групи з перевірки легітимності рішень Київради минулих скликань.

«Пабату напевно здається, що в одній кімнаті я роздаю гроші, а в другій збираю хабара», - пожартувала депутат. За її словами, приймальня на Радунській у неї працює давно і на те є законне право, а приміщення на вулиці Вербицького вона утримуватиме сама.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

336