Відомий журналіст Сергій Лещенко та заступник дніпропетровського губернатора Борис Філатов публічно посварилися в соціальній мережі Facebook і почали «виносити сміття з хати», пише «Взгляд».

Видання зазначає, що все почалося із запису, який зробив на своїй сторінці Борис Філатов: «..Сидимо, обговорюємо поточну ситуацію в області та країні. Прямо зараз. І тут ІВК (Ігор Коломойський - прим. ред.) каже: «Держава сьогодні просто зобов'язана провести конфіскацію майна, заводів, акцій прихильників сепаратизму. Всіх тих, хто фінансував і продовжує фінансувати терор у країні. Вдумайся, мало того, що вони сперли на безконкурсній основі, фактично безоплатно, десятки заводів, енергокомпаній, Укртелеком, але сьогодні за рахунок цих підприємств Янукович і його прибічники фактично спонсорують убивство наших громадян».

Ставлю запитання: «А куди і кому це майно відібране передавати?»

ІВК відповідає: «У спеціальне ВАТ, в якому акціонерами будуть учасники АТО, ветерани, родичі загиблих. А як ти думаєш? Чому одні повинні помирати за свою країну, а інші продовжувати жирувати? Ти взагалі розумієш, ЯКІ запитання почнуть ставити хлопці владі, коли повернуться з фронту?» І тут Корбан видає: «А я готовий придумати схему реалізації цієї ідеї». Ось такий діалог вийшов».

Сергій Лещенко прокоментував цей запис на своїй сторінці у Facebook так: «Коломойський (ІВК) придумав обґрунтування для переділу власності. Цікаво, а передачу на користь ветеранів акцій «УкрНафти», яка на папері залишається державною, але вже десятиліття управляється Коломойським, він не хотів обговорити на цій нараді?»

«Цинізм Коломойського ще в тому, що він проводитиме перерозподіл великого бізнесу, не чіпляючи дрібний, під овації натовпу, що побачив у рейдері №1 України нового месію», - додав він у коментарі.

Філатов відреагував на запис Лещенка, і між ними відбувся діалог з переходом на особистості.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

706