Регіональні управління Державного фонду сприяння молодіжному будівництву в Криму і Севастополі припинили свою роботу, однак їхні клієнти продовжують обслуговуватися. Про це, як передає кореспондент Forum'у, у ході прес-конференції на тему: «Доступне житло в Україні: реальність чи утопія?», заявив голова правління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Леонід Рисухін.

«Два наші регіональні управління: в Криму і Севастополі, практично припинили свою діяльність, оскільки відповідно до законодавства, сьогодні не є можливим працювати там», - сказав він.

Однак, за його словами, громадян, які користувались послугами цих регіональних управлінь, Фонд обслуговує.

«Або на рівні центрального апарату, або на рівні найближчого Херсонського управління. Сьогодні спілкування відбувається за допомогою електронної пошти, люди приїжджають для вирішення якихось питань. Є питання, які на сьогодні не врегульовані, але ми звернулися за роз'ясненнями до Міністерства регіонального розвитку та Міністерства юстиції», - зазначив Рисухін.

Говорячи про ситуацію в східному регіоні, він повідомив, що донецьке і луганське регіональні управління працюють, але не укладаються нові договори. «Але там є житлові будинки, які будуються і зараз», - сказав він.

Тетяна Мацур, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом