Існує нормальний фронт для компромісу в командному протистоянні групи голови Дніпропетровської облдержадміністрації Ігоря Коломойського з командою Президента Петра Порошенка. Таку думку в коментарі ForUm'у висловив політолог Олександр Палій.

«Це радше інтриги команди, ніж масштабний конфлікт. Думаю, що існує нормальний фронт для компромісу», - заявив він.

Палій вважає, що основні цілі щодо збереження країни в обох сторін сходяться. «Думаю, що Коломойський як розумна людина, як олігарх з мізками, розуміє, що деструктивні рухи не будуть корисні», - додав експерт.

«А те, що, можливо, лобістські рішення не відбуватимуться, то така вже доля. Коломойський навчиться конкурувати в бізнесі і без лобістських рішень. Потрібно вчитися жити по-новому», - підсумував Палій.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що заступника голови Дніпропетровської ОДА Геннадія Корбана допитали в Генпрокуратурі. Його викликали на допит в ГПУ по трьох справах, одна з яких стосується конфлікту з головою Держземагентства україни Сергієм Рудиком, дві інших - з дніпропетровським прокурором Романом Федиком.

Також повідомлялося про те, що НАК «Нафтогаз України» ініціювала перегляд складу на торгах аукціонного комітету з продажу нафти і нафтопродуктів, вироблених держкомпаніями. Про це йдеться в листі виконавчого директора «Нафтогазу» Андрія Пасішника, адресованому міністру енергетики та вугільної промисловості України Юрію Продану.

За словами директора Центру політичних досліджень Михайла Погребинського, лоукост-компанії відбирають прибуток у «Міжнародних авіаліній України». Таку думку експерт висловив, коментуючи заяву генерального директора компанії Wizz Air про те, що вона може бути закрита в зв'язку з введенням нового порядку призначень на маршрути.

Юлія Артамощенко, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом