У Кіровську Луганської області 17-річний племінник відрубав голову своєму дядькові.

Трагедія сталася вночі 18 вересня.

Близько 7.30 19 вересня в чергову частину Кіровського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що на одній з вулиць приватного сектора лежить обезголовлений труп чоловіка. Під час проведення огляду місця події за кілька десятків метрів у кущах оперативники знайшли закривавлену сокиру, повідомляє «УНІАН», посилаючись на Відділ по зв'язках з громадськістю головного управління МВС.

Після опитування мешканців прилеглих будинків правоохоронці встановили особу загиблого. Ним виявився місцевий житель 1976 року народження. У його будинку провели огляд, але нічого виявити не вдалося, окрім фотографії потерпілого.

Після відпрацювання кола спілкування загиблого співробітники міліції з'ясували, що до загиблого часто заходив у гості його рідний 17-річний племінник, який проживає на цій же вулиці один в будинку свого батька. Батько юнака відбуває покарання в одній з колоній суворого режиму, а мати, звільнившись з ув'язнення, виїхала на заробітки.

Після того, як під час обшуку в будинку у племінника виявили речові докази злочину, він розповів, як скоював вбивство дядька.

Спочатку він орудував ножем, а потім сокирою. Відсічену голову він відніс цієї ж ночі на смітник, після чого повернувся додому і заснув.

За даним фактом порушено кримінальну справу за статтею 115 КК України (умисне вбивство). Підозрюваний затриманий, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Проводиться досудове слідство.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

370