Для українських бізнесменів уперше відкривається унікальна можливість представляти власні інвестиційні проекти у рамках світового road-show. Таким чином, вони можуть заявити про себе на міжнародній арені, встановити прямі контакти з потенційними іноземними інвесторами.

Про це заявив голова Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислав Каськів, повідомили у прес-службі Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами.

За його словами, road-show - проект адресної презентації інвестиційних можливостей України з метою формування позитивного інвестиційного іміджу нашої держави та залучення прямих іноземних інвестицій в Україну.

У цьому році географія road-show пошириться на великі фінансові центри Європи, Азії, Близького Сходу, Північної та Південної Америки.

У презентації візьмуть участь представники бізнес-еліти, відомі політичні та громадські діячі, керівники промислових компаній, фінансових установ.

Перша презентація інвестиційного потенціалу та національних проектів України відбудеться 26 вересня у Парижі.

З досвіду проведення презентації національних інвестиційних можливостей України у 2011 році до Держінвестпроекта надійшло більше 150 пропозицій від закордонних компаній та великих інвесторів.

«Дуже важливо, що саме у форматі road-show передбачена можливість підписання контрактів та угод щодо конкретних інвестиційних і національних проектів, що значно прискорює процес залучення іноземних інвестицій», - зазначив Владислав Каськів.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

212