Внаслідок терористичних нападів на блокпост і колону техніки загинули військовослужбовці Збройних сил України.

У ніч з 21 на 22 травня сталося кілька нападів диверсійних груп на підрозділи Збройних сил України, які виконують завдання за призначенням у певних районах.

Так, за даними прес-служби Міністерства оборони України, біля міста Волноваха Донецької області невідомі із засідки відкрили масований вогонь зі стрілецької зброї, ручних протитанкових гранатометів та мінометів по блокпосту, на якому несли службу військовослужбовці однієї з військових частин ЗС України.

«Під час обстрілу один із зарядів влучив у бойову машину, яка була на блокпосту, що спричинило вибух боєкомплекту. Є загиблі і поранені», - йдеться в повідомленні.

На місце події негайно відправили санітарний транспорт для надання невідкладної медичної допомоги постраждалим та евакуації їх у військово-медичні установи.

Ще один український військовослужбовець загинув і двоє отримали поранення внаслідок обстрілу терористами колони військової техніки, яка здійснювала передислокацію й активних дій не вела, біля міста Рубіжного Луганської області.

«Один із мостів на шляху військових заблокували цивільні особи, з-за спин яких вівся вогонь по українських військовослужбовцях», - повідомили в Міноборони.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

123