Сьогодні, 23 грудня, до Тростянецького райвідділу міліції Сумської області звернувся глава місцевої адміністрації із заявою, що його побили члени однієї з політичних партій. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю обласного Управління МВС.

За інформацією правоохоронців, близько 10:00 ранку до чергової частини Тростянецького райвідділу міліції надійшло повідомлення, що група чоловіків у балаклавах зайшла у приміщення місцевої адміністрації і вимагає, щоб голова РДА залишив приміщення. Як з'ясувалося, люди в балаклавах належали до місцевої та обласної організації однієї з політичних партій. Їхня вимога - звільнення з посади голови місцевої адміністрації. На момент прибуття працівників міліції порушень громадського порядку зафіксовано не було. Після завершення акції мітингувальники залишили приміщення.

О 16:00 із заявою провести перевірку за фактом заподіяння йому тілесних ушкоджень у міліцію звернувся глава Тростянецької РДА. Після чого він також звернувся до лікарів, які попередньо встановили у нього закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забиття стінки носа.

За цим фактом співробітники міліції почали перевірку і вже відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 Кримінального Кодексу України «Умисне легке тілесне ушкодження».

У рамках кримінального провадження проводиться подальше розслідування.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

47