Відомий український шоумен Андрій Джеджула, побитий минулої ночі, вважає, що напад на нього може бути пов'язаний з конфліктом з колишньою цивільною дружиною. Про це він розповів в ексклюзивному коментарі ForUm'y.

«Мішенню був я. Ці люди не запитали у мене нічого, не погрожували, не вимагали грошей. Вони просто прийшли з певною метою. Вона була очевидна. Три людини з заточкою, молотком і ножем - для чого їм це, здогадайтеся самі. Вони мене чекали. Вони чекали мене, точно знали, в якийсь під'їзд я піду. Ще вони використовували «тюремні» прийоми, поширені серед колишніх ув'язнених. Це чиєсь замовлення. Це не випадкові люди», - вважає Джеджула.

«У мене є припущення. З 1 листопада у мене конфлікт з колишньою цивільною дружиною Сантою Дімопулос за дитину», - розповів він, додавши, що отримував погрози і образи від екс-дружини.

Водночас шоумен розповів, що нападники діяли злагоджено і були озброєні.

«Вчора о 22:40, я повертався зі своєю дівчиною додому, в руках були пакети з супермаркету. Вона пішла трохи вперед, а я затримався, закриваючи машину. Я пішов до під'їзду і помітив трьох чоловік, які почали швидко підходити до мене. Тобто, вони чекали біля під'їзду. Я прискорив темп, вони теж. Потім один з них підбіг з питанням «сигарети не буде?». Стало зрозуміло, що тут щось не так. Єдине, що я встиг зробити, це спробувати «пірнути» між припаркованими машинами», - розповів Джеджула.

«Один з них ударив мене в обличчя, розвернувши перед цим до двох інших. Підозрюю, що він цілився трохи нижче, але я встиг різко відхилити голову і прийняти удар на лоб. У нападника щось випало з рук. Виявилося, що це була металева частина молотка, яка використовувалася замість кастета. Я впав, встиг згрупуватися, закритися руками і ногами. Потім на мене посипалися удари двох інших», - додав шоумен.

За його даними, лікарі визначили три типи ран: тупі від молотка, різані від ножа і колоті від якогось невідомого предмета на зразок заточки.

«Всі удари припали на руки і ноги. Це мене і врятувало. У мене чотири проникаючі поранення коліна, перелом руки зі зміщенням, 16 швів на обличчі через порізи ножем, також порізаний великий палець», - повідомив Джеджула.

Також він додав, що нападників злякали крики його дівчини і її спроби прийти на допомогу. При цьому Джеджула підкреслив, що дівчину тільки відштовхнули, не маючи намір побити її.

Як раніше повідомляв ForUm, 20 листопада в Дарницькому районі столиці троє чоловіків побили відомого шоумена Андрія Джеджулу.

Валентина Дудко, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

99