Міністерство закордонних справ України рекомендує громадянам бути обережними під час відвідування Йорданського Хашимітського Королівства у зв'язку з потенційними ризиками загострення безпекової ситуації на території країни, зумовленими проведенням воєнної операції проти терористичних угруповань.

Про це повідомили Forum'у в прес-службі зовнішньополітичного відомства.

«МЗС рекомендує громадянам України, які мають намір відвідати Йорданію або знаходяться перебувають на її території, проявляти підвищену пильність та обережність під час відвідування місць масового скупчення людей і поїздок за межі м. Амман, уникати обговорення з місцевим населенням суспільно-політичних тем, неухильно дотримуватися вказівок і рекомендацій представників правоохоронних органів, а також завжди мати при собі дійсний паспорт громадянина України для виїзду за кордон з йорданською візою і його копію», - йдеться в повідомленні.

У разі потрапляння в надзвичайні ситуації громадянам України потрібно звертатися до посольства України в Йорданському Хашимітському Королівстві за номерами телефону: (00 9626) 592 24 02; (00 9627) 767 39 034.

Також у МЗС нагадали про функціонування цілодобової гарячої лінії +38 044 238 16 57.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

27