У редакції газети «Вести» знову проводиться обшук. Як повідомив на своїй сторінці у Facebook власник холдингу Мультимедіа інвест-груп Ігор Гужва, діяльність редакції повністю паралізована.

За його словами, сьогодні об 11:00 в редакцію газети «Вести» на вулиці Жилянській увірвалися люди, які представилися працівниками СБУ. Журналістів не пускають на роботу. Тих співробітників редакції, які були на місці в момент захоплення приміщення, утримують в будівлі і не дають говорити по мобільних телефонах. Крім того, вилучаються сервери, на яких знаходиться сайт vesti.ua, через що сайт не працює (зараз сайт переносять на новий майданчик), повідомив Гужва.

«Наразі у редакції немає офіційних відомостей - з чим пов'язані ці дії спецслужби. Хочемо зауважити лише два факти. По-перше, два дні тому в нашій газеті вийшла публікація про те, що донька глави СБУ Наливайченка живе в США й орендує житло в престижному районі Нью-Йорка. По-друге, це вже друге захоплення редакції силовими структурами за останні півроку і знову - під час передвиборної кампанії.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

122