Мер Києва Віталій Кличко виявився фігурантом чергового курйозного інциденту. Коментуючи ситуацію в українській столиці з підготовкою до опалювального сезону, він переплутав слова і замість зими закликав городян «готуватися до землі», пише «KM.RU».

«Кожного із киян я прошу з розумінням ставитися до цієї проблеми, і просив би також усіх киян точно так само з особливою складовою поставитися до проблеми теплозбереження та підготовки до землі», - підкреслив градоначальник.

Це вже не перший випадок, коли Кличко відзначається своїми висловлюваннями. Знаменитою на весь інтернет стала його фраза: «А сьогодні у завтрашній день не всі можуть дивитися. Точніше можуть дивитися не лише всі, мало хто може це робити».

Також політик досить незрозумілим чином прокоментував своє ставлення до нацистів, які носять форму СС. «Якщо людина одягнула форму СС, тобто, чітке, він забарвив себе в ті кольори, в які він пофарбував себе, і ті люди, які... Є дуже багато з цього приводу точок зору. Я чітко дотримуюся і чітко розумію, що ті прояви, якщо ви вже так руба ставите питання, що нібито це ми», - пояснив мер Києва.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

306