Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 14 по 28 березня.

«Не треба принижувати один одного, не треба ображати», - в.о. президента України, голова Верховної Ради Олександр Турчинов закликав кандидатів у президенти не використовувати під час передвиборної кампанії брудні технології.

«Той паркан зовсім не має ніякого значення - я б його назвав політичним парканом, призначеним для відгородження від людей», - глава КМДА Володимир Бондаренко про паркан біля ЦВК.

«Мені здається, у нього є мужність ці кроки робити і він це робить», - лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко обіцяє залишити Арсенія Яценюка на посаді прем'єр-міністра України, якщо виграє президентські вибори.

«Я називаю бандитами будь-кого, хто називається і виряджається в будь-який одяг, нехай то буде «Правий сектор», «Батьківщина» або «Самооборона Майдану», - міністр внутрішніх справ Арсен Аваков про те, що його позиція до тих, хто порушує громадський порядок, буде досить жорсткою.

«Люди ж бачать - Януковича немає: дракон убитий, хай живе дракон, тільки він тепер в окулярах і дуже худенький», - нардеп від фракції КПУ Спиридон Кілінкаров про нового прем'єр-міністра Арсенія Яценюка.

«Чому він стартонув у цей період - це треба поставити запитання йому», - лідер фракції ПР Олександр Єфремов про самовисунення однопартійця Сергія Тігіпка в президенти України.

«Ті, хто залишив партію і самоусунувся, будуть виключені, і це стосується керівників будь-якого рангу. З'їзд дасть оцінку, й оцінка одна - виключення з лав ПР», - нардеп Володимир Рибак про чистку в лавах ПР.

«Партія регіонів повинна готуватися до майбутніх виборчих баталій, де має здобути перемогу, адже сьогодні у всіх такий настрій, що наступні вибори обов'язково повинні бути за нами», - нардеп від фракції ПР Олена Бондаренко про те, що на наступних виборах переможе ПР.

«Як президент, який з вами думками і душею, закликаю кожного розсудливого громадянина України - не дайте самозванцям вас використовувати!», - екс-президент Віктор Янукович запропонував українцям вимагати проведення референдуму про визначення статусу кожного регіону у складі України.

«Якщо ми й надалі будемо перетягувати булаву, то ми можемо дочекатися того, що Україну поділять», - другий президент України Леонід Кучма про боротьбу за владу між українськими політиками.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

2479