У п'ятницю, 14 лютого, Всеукраїнська асоціація сільських та селищних рад провела розширене засідання правління.

У ході заходу, в якому взяли участь представники майже всіх регіонів України, було затверджено й оприлюднено відкрите звернення щодо суспільно-політичної ситуації в країні.

Крім того, керівництво Асоціації підписало низку меморандумів про співпрацю з Держзембанком, Профспілкою працівників АПК та Всеукраїнським фізкультурно-спортивним товариством «Колос».

Так, на засіданні обговорювалася суспільно-політична ситуація в країні і було оприлюднено відкрите звернення до керівництва держави та лідерів політичних сил, яке підтримали всі учасники засідання Правління. Зокрема, в ньому йшлося, що члени Асоціації вимагають «проявити політичну волю влади для прискорення вирішення конфліктної ситуації, забезпечення миру і стабільності в державі».

Також за результатами засідання відбулося підписання меморандумів між ВАССР та Профспілкою працівників агропромислового комплексу України, ПАТ «Держзембанк» і Всеукраїнським фізкультурно-спортивним товариством «Колос».

У заході взяли участь Перший заступник Міністра Іван Бісюк, голова Профспілки працівників агропромислового комплексу України Ігор Сопєлкін, Голова правління ПАТ «Держзембанк» Світлана Скосирська, Голова Центральної Ради Всеукраїнського ФСТ «Колос» АПК України Олександр Мендусь, Глава Держветфітослужби Володимир Горжеєв. Також на засіданні Правління були присутні випускники Академії Лідерства» та переможці конкурсу «Кращі практики-2013».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

206