Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 17 по 24 січня.

«Поки я керую Україною, нікому не вдасться розділити її», - Президент Віктор Янукович про те, що не дозволить розділити Україну.

«Ніякої анархії в країні, ніякого хаосу і розколу Президент і уряд не допустять», - прем'єр-міністр Микола Азаров про ситуацію в Україні.

«Образно кажучи, настав час «генерального прибирання» в країні», - голова парламенту Володимир Рибак про те, чим мають зайнятися депутати у ході четвертої сесії ВР.

«Потрібно посадити владу і опозицію на ланцюг відповідальності і вказати на правильний шлях. Тому що вони, схоже, його остаточно втратили», - нардеп Володимир Литвин про те, що опозиції і владі потрібно розпочати діалог.

«Третьою причиною кризового характеру третьої сесії ВР нинішнього скликання Рибак назвав «нестерпний «президентський свербіж» політичних «ватажків опозиції, які на тлі листопадових і грудневих подій не приховували своєї жаги до влади», - голова ВР Володимир Рибак про парламентську кризу.

«Цих громил вже не цікавлять процеси європейської інтеграції», - прем'єр-міністр Микола Азаров про радикально налаштованих українців.

«Це дуже жахливо. Ми... повинні зробити все, що від нас залежить, щоб смертей не було», - лідер партії «УДАР» Віталій Кличко про загиблих на Грушевського.

«Ми оцінили перформанс наших громадян щодо касок, але я ще 150 разів проголосую за те, щоб мітингувальники не мали право носити маски», - регіонал Нестор Шуфрич про закони 16 січня.

«Якщо позитивної динаміки не було, а було борсання - тут потрібно приймати кадрові рішення», - прем'єр-міністр Микола Азаров про можливі кадрові зміни в Кабміні.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1365