Міліція почала розслідувати побиття невідомими журналістки Тетяни Чорновіл. Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України в Київській області.

У повідомленні говориться, що в ніч на 25 грудня близько 0:40 на відстані 400 метрів від столиці на трасі Бориспіль-Київ працівники Державтоінспекції виявили на узбіччі авто. Неподалік у кюветі вони побачили побиту жінку. Правоохоронці надали потерпілій першу медичну допомогу і викликали швидку.

У міліції також зазначили, що на місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що потерпілою є Тетяна Чорновіл. За її словами, вона на власному авто Chevrolet Aveo прямувала з Борисполя в напрямку Києва, коли помітила, що за нею стежать невідомі на джипі темного кольору. Водій підозрілого автомобіля почав її притискати до узбіччя. Коли вона зупинилася, кілька чоловіків, які її переслідували, розбили заднє скло її авто, витягли дівчину і почали бити. Після цього скинули її в кювет. Описати кривдників потерпіла не змогла.

У МВС також повідомили, що в автомобілі Чорновіл був знайдений відеореєстратор, проте родичі постраждалої не віддали його працівникам міліції для встановлення обставин події.

За даним фактом слідчим відділом Бориспільського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Слідство триває, співробітники міліції встановлюють обставини події.

Нагадаємо, Президент України Віктор Янукович доручив міністру внутрішніх справ Віталію Захарченку терміново вжити всіх необхідних заходів для розслідування побиття журналістки Тетяни Чорновіл, яке відбулося у вівторок вночі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

135