Транспортна міліція спростовує інформацію, яка з'явилася на деяких інтернет-сайтах, про нібито затримання на залізничному вокзалі Києва прихильників Євромайдану і знущання над ними. Про це повідомляє сектор зв'язків з громадськістю Управління МВС України на Південно-Західній залізниці.

«Керівництво Управління МВС України на Південно-Західній залізниці спростовує викладену інформацію і стверджує, що дані факти є недійсними», - йдеться в повідомленні.

Як заявив начальник Управління МВС України на Південно-Західній залізниці полковник міліції В'ячеслав Сокірко, співробітники транспортної міліції несуть службу по охороні громадського порядку на залізничному вокзалі Києва і діють виключно в рамках закону.

«Наразі в ізоляторі тимчасового утримання і кімнаті для затриманих чергової частини лінійного відділу на станції Київ-пасажирський ніхто не утримується. В останні дні за вчинення адміністративних правопорушень нікого не доставляли, судом не було винесено жодної постанови про адмінарешт», - сказав він.

Як повідомляв ForUm, акції протесту на Майдані Незалежності в Києві тривають з 21 листопада.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

238