Всі звинувачення на свою адресу з приводу нібито причетності до силових дій проти учасників акції протесту в ніч на 30-е листопада секретар Ради національної безпеки і оборони України Андрій Клюєв назвав «політичною драматургією». Про це він заявив в інтерв'ю кореспондентам телеканалу ARD і газети «Берлінер Цайтунг» (Німеччина), повідомляє прес-служба РНБО.

«Я сам зголосився дати свідчення, тому що з'явилися явні інсинуації в засобах масової інформації з приводу мого прізвища», - сказав Клюєв.

За його словами, він сам пішов в Генеральну прокуратуру, і сказав: «Якщо у вас є якісь запитання, то задайте їх мені. Я краще відповім, щоб не було ніяких пересудів». «Я відповів на всі питання, після чого була заява Генеральної прокуратури про те, що жодного відношення до цих подій я не маю», - підкреслив секретар РНБО.

«Але у зв'язку з тим, що є політичний інтерес, звичайно, певні політики намагаються в чомусь мене звинуватити, якось прив'язати до цього питання», - сказав Клюєв.

Відповідаючи на питання про участь у цих подіях заступника секретаря РНБО Володимира Сівковича, Клюєв сказав: «Мій заступник теж ніякого відношення до цього процесу не має. Точно так само - це прояви політичної драматургії».

Як раніше повідомляв ForUm , після того, як в ніч на 30 листопада на Майдані Незалежності відбулися зіткнення між правоохоронцями та мітингувальниками, 1 грудня десятки тисяч українців вийшли на вулиці столиці з протестом.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

100