Столичні міліціонери нагадують, що блокування руху в центральній частині Києва, яке влаштовують учасники акцій протесту, може спричинити собою кримінальну відповідальність, повідомили Forum'у у ВЗГ ГУМВС України в м. Києві.

«Активісти євромайдану, блокуючи вулиці міста і встановлюючи намети, значно перешкоджають руху автотранспорту і пішоходів. Внаслідок цього на проїжджій частині столиці виникають великі затори», - йдеться в повідомленні.

Київські міліціонери ще раз звертають увагу на те, що «дії учасників мирних зборів не повинні порушувати права інших громадян». «За блокування руху автомобілів передбачено відповідальність згідно з чинним законодавством», - зазначили в главку.

«Крім цього, у столичну міліцію останнім часом постійно надходять звернення від жителів центральних районів Києва з приводу шуму в нічний час, неможливості проїхати до власних домівок, а то й взагалі потрапити в під’їзди. Також своїми діями учасники мирних зібрань заважають повноцінній роботі комунальних служб столиці, які наводять лад на дорогах під час негоди», - сказано в повідомленні.

Як раніше повідомляв ForUm, 8 грудня опозиційні лідери запропонували мітингувальникам зайняти весь урядовий квартал. Активісти заблокували вулиці в центральній частині Києва, встановивши там свої намети.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

403