Правоохоронці розслідують причини дорожньо-транспортної пригоди в Тульчинському районі Вінницької області, де загинула 6-річна дівчинка. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю УМВС області.

Згідно з повідомленням, ДТП сталося 8 грудня близько 18 години, зіткнулися «ВАЗ - 2105» та мікроавтобус «Фольксваген Т5».

За кермом «Фольксвагена Т5» знаходився 40-річний житель м. Тульчин, який їхав разом з 6-річною донькою і 11-річною племінницею.

За словами начальника відділу слідчого управління УМВС України у Вінницькій області Олександра Тютюника, при в'їзді в с. Суворовське водій мікроавтобуса, не впоравшись із керуванням, по дотичній зіткнувся з «ВАЗ - 2105», який рухався в попутному напрямку. Після зіткнення «Фольксваген Т5» з'їхав з дороги і зіткнувся з деревом.

В результаті ДТП загинула 6-річна пасажирка мікроавтобуса, а 11-річну дівчинку госпіталізовано в реанімаційне відділення Вінницької дитячої обласної клінічної лікарні. 22-річний житель с. Суворовське, який знаходився за кермом «ВАЗа», не постраждав.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження відповідно до ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

За такий злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. В рамках кримінального провадження призначено ряд експертиз, з'ясовуються причини ДТП.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

195