З 14 грудня 2013 року по 20 січня 2014 року в центрі Києва працюватиме Новорічно-різдвяне селище в єдиному стилі української культури. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

«Захід проходитиме з метою популяризації Києва як європейського туристичного центру», - йдеться в повідомленні.

Так, сувенірну та продовольчу продукцію кияни і гості столиці зможуть придбати у тимчасових павільйонах, встановлених за наступними адресами: Хрещатик (на тротуарі від вулиці Городецького до станції метро «Хрещатик» і на тротуарі від Бессарабської площі до станції метро «Хрещатик»), Майдан Незалежності (парна сторона), Софійська та Михайлівська площі, вулиця Володимирська (біля Національної опери), Троїцька площа (поблизу Національного спортивного комплексу «Олімпійський»), бульвар Шевченка (бульварна частина).

Тимчасові споруди, малі архітектурні форми, об'єкти переносної торгівлі та інші елементи інфраструктури будуть встановлені до 14 грудня. Демонтовані вони будуть до 23 січня 2014 року.

Крім того, на час роботи Новорічно-різдвяного селища Департамент житлово-комунальної інфраструктури КМДА встановить біотуалети і разом з Печерським і Шевченківським районами організує встановлення додаткових урн і контейнерів для збору побутових відходів та забезпечить їх вивезення.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

167