Президент України Віктор Янукович 21 листопада почне офіційний візит до Австрії. Про це повідомляє прес-служба Глави держави з посиланням на радника Президента України, керівника Головного управління з питань міжнародних відносин Адміністрації Президента України Андрія Гончарука.

Програмою візиту передбачається, зокрема, проведення зустрічей Януковича з федеральним президентом Австрійської Республіки Хайнцом Фішером, президентом національної ради Австрії Барбарою Праммер і віце-канцлером, федеральним міністром з європейських і міжнародних справ Австрії Міхаелем Шпіндельєггером.

З австрійською стороною планується обговорити широке коло питань розвитку двосторонніх відносин у політичній, економічній та культурно-гуманітарній сферах.

«Особливу увагу на переговорах буде приділено темі європейської інтеграції України, насамперед, підготовки до підписання Угоди про асоціацію між Україною і ЄС під час Вільнюського саміту ініціативи «Східне партнерство», - підкреслив Гончарук.

Крім того, за його словами, у порядку денному питання активізації двосторонньої торгівлі, інвестиційного співробітництва, взаємодії у сфері транспорту та енергетики.

Гончарук повідомив, що в рамках візиту планується підписання двосторонніх документів про співробітництво у транспортній сфері та в питаннях боротьби з організованою злочинністю.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

434