У зв'язку з різким зниженням температури зовнішнього повітря перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Анатолій Голубченко доручив «Київенерго» та службам районів у посиленому режимі ліквідувати пориви на мережах, оскільки близько 100 будинків мають проблеми з постачанням води або тепла. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

За його словами, на ранок 15 листопада в житловому фонді столиці без гарячої води залишається 55 будинків і 42 будинки - без опалення. Зокрема, 1 будинок без гарячої води у Голосіївському районі, 8 будинків без гарячої води і 11 без тепла в Подільському районі, 1 будинок без холодної води, 27 - без гарячої і 18 без опалення у Святошинському районі.

Крім того, у Солом'янському районі відсутня гаряча вода у 5-ти будинках та опалення в 3-х будинках, у Шевченківському районі без гарячої води залишається 14 будинків і 10 - без опалення.

«Я просив би голів райдержадміністрацій та «Київенерго» вирішити проблеми відсутності гарячого водопостачання та опалення в кожному окремому будинку. Необхідно прискорити роботи з відновлення подачі тепла, адже вже на ці вихідні синоптики прогнозують заморозки. Всі кияни повинні бути з теплими батареями і гарячою водою», - сказав Голубченко.

Також він звернувся до мешканців столиці з проханням повідомляти в call-центр про кожен випадок відсутності гарячої води і опалення для якнайшвидшого реагування.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

122