Днями на Майдані Незалежності почнуть встановлювати головну новорічну ялинку України.

Як повідомляє прес-служба КМДА, відповідні інженерні служби почали процес розконсервації головної новорічної ялинки. Тому днями на Майдані Незалежності відбудеться монтаж металевого каркасу, після чого новорічний символ одягнуть у призми зі штучної хвої і встановлять святкову ілюмінацію.

У відомстві нагадали, що урочисте запалення головної ялинки традиційно відбудеться 19 грудня - у День святого Миколая.


 
«У цьому році кияни і гості міста побачать штучну ялинку традиційної форми з розлогим гіллям, яку торік створили з урахуванням побажань жителів столиці. Переможниця минулорічного загальноміського конкурсу має широку кольорову гаму, ілюмінаційне оформлення з ефектом «падаючого» світла, дизайнерські світлодіодні іграшки, які однаково привабливо виглядають і у денний, і у вечірній час», - зазначили у КМДА.

У прес-службі також зазначили, що верхівка ялинки - піксельна маківка з ефектом 3D.

«Усе це буде працювати за спеціальною комп'ютерною програмою з управління світлодіодним оформленням на 200 каналів, яка відповідає кращим світовим стандартам. За своїми параметрами висота новорічної ялинки становитиме майже 35 м, діаметр нижнього ярусу гілок - 12,5 м, вага (з довантаженням) - до 30 тонн», - заявили у КМДА.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

252