Співробітники карного розшуку Шевченківського районного управління міліції затримали групу квартирних злодіїв. Як повідомляє відділ по зв'язках з громадськістю ГУМВС України в Києві, четверо чоловіків, мешканці Кавказького регіону, приїхали в столицю трохи «попрацювати», а після цього відразу повернутися на батьківщину.
 
Група складалася з досвідчених людей від 30 до 40 років. Вони зняли квартиру в центрі Києва і на кілька тижнів орендували машину.
 

Працювали зловмисники тільки вдень, коли більшість господарів квартир перебувала на роботі. «Один злодій залишався чекати в машині, другий стояв біля під'їзду, а двоє підіймалися до заздалегідь обраної квартири. Щоб переконатися, що вдома справді нікого немає, дзвонили у двері, але про всяк випадок заклеювали дверне вічко. Якщо через кілька хвилин двері ніхто не відчиняв, дзвонили співучаснику. Той брав необхідні інструменти і приєднувався до них. Замок або ламали, або підбирали «відмичку», відчиняли двері і потрапляли всередину квартири», - наголошується в повідомленні.

Надовго в квартирі чоловіки не залишалися, забираючи все, що потрапляло у поле зору: прикраси, верхній одяг, алкогольні напої, духи. Потім вони спокійно залишали місце злочину, а наступного ранку вирушали на пограбування нового житла.

Як зазначається у повідомленні, завдяки роботі київських правоохоронців після скоєння чергової крадіжки їх затримала міліція. Зараз з'ясовуються всі обставини справи.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

251