У зв'язку зі святкуванням у столиці Дня Державного прапора та 22-ї річниці Незалежності України в центрі міста буде обмежено рух автотранспорту, повідомляє прес-служба КМДА.

Так, вже завтра, 23 серпня, на час церемонії підняття Державного Прапора України біля будівлі Київської міської державної адміністрації з 9.00 до 11.00 буде заборонено проїзд автомобілів по вулиці Хрещатик (від вул. Інститутської до Хмельницького). Вулиця Хрещатик від Бессарабської до Європейської площі також буде закрита для руху транспорту з 22.00 23 серпня до 22.00 25 серпня.

Крім того, 24 серпня під час церемонії покладання квітів можливе тимчасове обмеження руху автомобілів поблизу під'їздів до пам'ятників Тарасу Шевченку, Михайлу Грушевському та Володимиру Великому.

Орієнтовно з 12.00 до 14.00 в суботу, 24 серпня, буде призупинено рух усіх видів транспорту на час проведення карнавального дійства «Всеукраїнський парад вишиванок 2013».
 
Проходитиме він за маршрутом: вул. Лаврська (від «Мистецького арсеналу») - площа Слави - вул. Мазепи - вул. Грушевського - вул. Шовковична - вул. Інститутська - Майдан Незалежності.
Також під час проведення загальнодержавних заходів станція метро «Майдан Незалежності» може бути закрита на вхід і вихід для пасажирів. У зазначений період станція працюватиме тільки як пересадочний вузол.

Зате в ніч з 24 на 25 серпня роботу метрополітену буде продовжено на 30 хвилин.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

571