Кабінет Міністрів України виділив 973,3 млн грн на фінансування програми «Розвиток мережі й утримання автомобільних доріг загального користування».

Відповідне розпорядження №445-р від 26 червня опубліковано на урядовому порталі.

Кабмін розпорядився перерозподілити витрати в сумі 973 млн 300 тис. гривень шляхом зменшення обсягу видатків споживання за програмою «Виконання боргових зобов'язань за кредитами, отриманими під державні гарантії на розвиток мережі автомобільних доріг загального користування» і збільшити обсяги видатків за програмою «Розвиток мережі й утримання автомобільних доріг загального користування».

Державному агентству автомобільних доріг доручено узгодити перерозподіли видатків з комітетом Верховної Ради з питань бюджету, а Міністерству фінансів - внесення після погодження відповідних змін до розпису держбюджету.

Як раніше повідомляв ForUm, прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив, що перед Кабінетом Міністрів стоїть завдання відновити автодорожню мережу країни.

Віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул заявив, що уряд планує цього року оголосити кілька конкурсів на концесію автодоріг.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

162